Ny gateplate fra Rapspillets Obama

Ventetiden er over for nå er Rapspillet endelig tilbake med nye freshe gatebængere. Trippel dobbel produksjonsgruppe leverer en veldig gjennomført tape som er verdt å sjekke ut. Men dra meg baklengs inn i fuglekassa! En DUE på coveret?

12747935_10208677929046044_3363842654276543899_o

Det har gått en god stund siden forrige Høyvei (link) traff de brosteinsbelagte gatene på vestkysten. Det er vanskelig å si hva de har gjort siden den gang, men denne videoen (link) kan kanskje gi en liten pekepinn 😉

Nå har Obama-vennene ENDELIG klart å samle seg i et studio og er klare med nye superhits. Resultatet er 3 X 2, altså 6 supersexy sanger om en brutal virkelighet i byen under skyen.

Med seg på tapen har de fått med noen av de ypperste av vestkystens ordsmeder som Loui & Lexus (link) og Kjartan Lauritzen. Så sjekk det ut på Spotify eller Soundcloud:

Bruken av due er gjennomgående i produksjonen. En due er kanskje også et bilde på den urbane og svevende livsstilen som blir beskrevet. Livet til en gåtefull gatefugl kommer tydelig frem i den dramatiske historien i sangen Gateflaks, som også har fått en mystisk musikkvideo:

SJEKK OGSÅ UT RAPSPILLETS OBAMA PÅ SPOTIFY FOR FLERE HITS:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s