Rett Rundt Hjørnet

rett rundt hjørnet

rett rundt hjørnet

Oioioi vi har venta pån, veldig lenge. Undergrunnslegenden er tilbake fra rapscenen. og har laget kanskje det beste norske utgivelsen noensinne. Dette er tar liksom ikke bare over alt med ord. Det er mer som at nå starter liksom en ny tidsalder, som om vi er over i norsk raps opplysningstid.

Alle sangene her er favoritter. Og alt er så på kornet og gjennomført bra. I tillegg kommer Rissimo og Gift inn på samme track. Og det er liksom tre guder som danner en hellig treenighet og liksom er jæla dope. Og de har fått med seg en deel.

Miljøvennelig kollektivrap i “Ti på 8” og “Ingen som haiker mer. For satt rim på takt på det alle vet men ikke prater om. Og koblinger som er så lett å avfeie me håpløse argumenter, men nils har autoriteten og tyngden andre mangler. Han og velger ord med omhu, det enkel elegant på en måte.

Mye høye tanker fra det indre i norsk rap om dagen som preger det indre lydbildet i undergrunnen, som Nils nå bare tar over. For det her er litt p3 shitt liksom. Men mye bra så langt i år særlig; Erik de Torres, Kjartan gaulfossen, og rett rundt hjørnet 😉 kommer RSP og Thomax med “Dykkersyke” snart (10 april). Det blir nok dødsdope.

Det er så mye fett som lages. Og det er veldig bra. Men” Rett Rundt Hjørnet ” er mer komplekst enkel å forstå. Masse bra rim. Og fin stemning. Det er rap som kan forvandle livet liksom.
Husk å like – klarer vi tosifret??
Skjermbilde 2015-03-23 kl. 15.46.34

Advertisements

One thought on “Rett Rundt Hjørnet

  1. Pingback: Identisk Entitet – Løvehjerte Mixtape | KUL PRAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s