Kul Prat – ny blogg

Bilde tatt 15.12.2013 kl. 21.25 #2

Yee. hallais. Tenkte jeg skulle lage en blogg om norsk rap. Jeg digger norsk rap. alt som er bra. Det er ikke alltid så lett å si hva som er bra og dårlig det viktigste er hvertfall å ha et åpent sinn. Det som er så sjarmerende med undergrunnsræp er at det er vanlige folk.

Vel det er jo en del sider prøver å samle tråder og ikke minst har alle twitter og shitt. kommunikasjonen har blitt enorm. Det er så mye som skjer og steder å hente musikken fra . Uansett er målet med denne bloggen å fremme all type undergrunnsrap som fortjener det. samle trådene. kul prat om kul prat på rim.

Det er jo evig mye fett der ute. Hovedmålet er først og fremst å se om jeg klarer å holde tritt med det som skjer og blogging. Så underveis blir det nok noen innlegg om noe av det som allerede ligger der som skjulte skatter. Dette er egentlig en blogg for alle.

Det er viktig å understreke at jeg egentlig ikke har så mye peiling, så det kan sikker komme noen feil. Det er min subjektive mening som kommer til uttrykk og det er jo alltid noe man liker bedre enn andre ting osv. så skulle det bli aktuelt så får du ta det med klype. Men samtidig kunne kanskje miljøet tjent litt på mer beef. Litt som hip-hop.no i bloggformat

Ellers så er det ofte mye norsk rap på
http://www.norskrap.no
http://www.kingsize.no
http://www.730.no

Starter med en låt som forhåpentig vis kommer til å vokse på deg og

sneiks

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s